Hearthstone Funny Plays


MB7.ORG Notice

от 2708 days
By: admin

Сякаш беше вчера, когато повечето онлайн медии нарекоха слуха за Nokia N8 абсурден и невъзможен, а самата компания не даде какъвто и да било коментар.

Днес обаче всички бяхме задружно смаяни, когато финландската компания анонсира въпросния телефон. N8 е абсолютен факт!

Смартфонът разполага с 12 мегапикселова камера с ксенонова светкавица и ще работи под операционната система Symbian^3.

Записът на видео ще бъде от 720p, за чиито високо качество е предвиден HDMI изход, с който ще даде възможност да се гледа на голям екран.

N8 разполага с 3.5-инчов капацитивен тъч дисплей и до 48 GB карта памет. И подобно на всички телефони от следващо поколение на Nokia, ще бъде включено и безплатно Ovi Maps.

Обявената цена за "умния" телефон е от 370 евро, а самият N8 ще бъде наличен по магазините в края на тази година.

 
от 2708 days
By: admin

България продължава да бъде №1 по пиратство в ЕС. Това заяви Франсез Муур, изпълнителен вицепрезидент и регионален директор за Европа на Международната федерация на звукозаписната индустрия.

Тя, вътрешният министър Цветанов и Георг Хенлебен, директор за Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка на Сдружението на издателите на бизнес софтуер - в присъствието на посланика на САЩ у нас - подписаха меморандум за разбирателство и сътрудничество за противодействие на интелектуалното пиратство и защита на интелектуалната собственост.

Документът е продължение на меморандума от 2004 г, подписан от МВР. Той е отворен за анекси, които да повишат ефективността.

Вътрешният министър Цветан Цветанов изрази надежда с институционалното взаимодействие България да бъде надежден, истински партньор в борбата с интелектуалното пиратство.

От името на музикалната звукозаписна индустрия Муур посочи, че пиратството сериозно влияе на работните места в ЕС и съобщи, че от 2008 година заради това са загубени над 100 000 работни места в творческия сектор и че ако пиратството продължава, към 2015 година ще бъдат загубени 1.2 милиона работни места.
„Това не бива да се случва", подчерта Муур и изтъкна, че подобни усилия и ангажименти от страна на правителствата ще помогнат да се изгради по-оптимистична картина на бъдещето.

Георг Хенлебен съобщи от своя страна, че над 60% от софтуера, който се използва в България, не е лицензиран, което означава - пиратски, а средният показател за Европа е около 35%.

Той също изтъкна тревогата си за влиянието на проблема върху работните места.
Хенлебен изрази надежда меморандумът да допринесе нивото на пиратството в България да бъде сведено поне до средното за Европа.
Нарушителите трябва да знаят, че нарушенията не минават незабелязано", категоричен е той.

Представителите на международните организации казаха, че са поискали от българското вътрешно министерство интернет доставчиците да бъдат включени в борбата с пиратството и техният контрол над мрежите да бъде използван за контролиране на пиратството.
Ако не получим доброволно съгласие, ще настояваме за законодателно решаване на въпроса", добавиха те.

По отношение на нарушенията на авторските права специалистите предлагат потребителят-нарушител да бъде информиран два пъти поред и ако продължава да прави нарушения да бъде санкциониран. Смятам, че това е демократичен процес, подчерта Муур.

 
от 2765 days
By: TeamMedia

Тони
Стораро влиза в затвора, Теодора страда за него
снимки: Йозеф Зидаров
Теодора и Тони Стораро ще зарадват феновете си с  дългоочаквания си втори дует Пак те искам.

След успеха на първия си съвместен проект Престъпление фолк звездите решиха отново да се изявят в тандем.

Този път заложиха на по-бърза песен, която очакват да се хареса още повече на техните почитатели. Тъй като парчето е по-динамично, двамата много искали и видеото да носи същия заряд.

Режисьорът Ненчо Касъмов предложил да направят един мини филм и певците веднага се запалили по идеята.  В лентата Тони Стораро играе по-интересната роля. Той е човек, забъркал се в престъпление с много пари и в крайна сметка попада в затвора. Във видеото синеоката Теодора пък се въплъщава в образа на негова половинка, която не изостава възлюбения си при никакви обстоятелства и неутешимо страда, че той е зад решетките.
от 2765 days
By: TeamMedia
Камелия
 снима нов клип
В началото на февруари Камелия засне видеоклип на най-новата си песен със заглавие “Как да те забравя”.

Поредния хит на певицата е включен в традиционната зимна компилация “Пайнер Хит Сезони – Зима 2010″.

Както винаги звездата на телевизия “Планета” няма да изневери на себе си и ще скандализира с атрактивна визия.

За реализацията на видеото е ангажиран сериозен екип, който активно участва за постигане на максимален резултат.

Камелия не повдига напълно завесата около сюжета и визията си в клипа, но обещава нещо много различно и запомнящо се.

Междувременно само дни остават до Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, които ще бъдат връчени в Зала 1 на НДК. Камелия е номинирана в три категории – “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”, “Видеоклип” и “Певица на годината”.
от 2765 days
By: TeamMedia
Сашка
Васева - гласът на българските изпълнители
Сашка Васева бе избрана измежду 45 певци на свободна практика за говорител, който да представи гилдията пред премиера Бойко Борисов. В това число са и певци не само от попфолка, но и от естрадата, като всеки един от тях не е ангажиран с Пайнер.

Целта на Сашка и компания е равнопоставеност пред данъчните закони.

Певицата ще задава директен вапрос на Борисов защо проверката на НАП е насочена не към фирма Пайнер и  Митко Димитров-Пайнера, където са съсредоточени големите приходи, а към други "малки риби" от бранша.

За съжаление, имената на останалите певци се пази за сега в тайна, с  цел да не се предизвика "отмъщението на данъчните", защото към една част от тях в момента текат данъчни проверки, обяснява дупнишката Мадона и уточнява, че това са певци извън фирма Пайнер.

 

CATEGORIES